Orar: Luni - Vineri: 08:00-20:00, Sâmbată: 09:00-17:00, Duminică: La cerere

Ce înseamnă Hydrafacial și cui îi este destinat?

Un ten frumos și sănătos arată perfect și fără machiaj. Află din acest articol ce înseamnă o îngrijire de bază

Ce înseamnă Hydrafacial și cui îi este destinat?

Cel mai popular tratament facial la nivel mondial

Hydrafacialul este cel mai popular tratament facial la ora actuală. Acest tratament este atât de popular încât, la nivel mondial, la fiecare 15 minute este efectuat câte unul. Hydrafacialul a devenit atît de popular datorită vedetelor care îl îndrăgesc fiindcă vizează multe dintre ele mai frecvente preocupări de îngrijire a pielii cum ar fi uscăciunea, porii dilalați, punctele negre și primele semne de îmbătrânire. 

Hydrafacial este un tratament facial de calitate medicală, care va curăța porii și va hidrata pielea. Este de fapt, o igienizare a tenului tău. Acest tip de tratament poate fi efectuat doar cu ajutorul echipamentului original HydraFacial și de către personal specializat de către producători

Ce îl deosebește de restul tratamentelor faciale?

Principalul motiv pentru care Hydrafacial-ul este atât de iubit este faptul că el este defapt un combo de 4 tehnologii diferite: curățare, exfoliere, extragere și hidratarea pielii cu diferite seruri care sunt infuzate în pori. Aceste seruri au proprietăți anti-îmbătrânire și anti-oxidante și sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de ten. 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului HydraFacial?

Acest tip de tratament începe cu Microdermabraziunea - exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii și a excesului de sebum.  Urmează apoi un peeling blând cu acizi, după care se efectuează curățarea porilor și a punctelor negre cu ajutorul ultrasunetelor. Următorul pas este hidradermabraziunea - hidratare în profunzime cu ajutorul cocktail-ului de nutrienți, antioxidanți și acid hialuronic. Ultima etapă este Mezoterapia virtuală, care presupune utilizarea micro-curenților electrici pentru a deschide temporar bariera celulară și a infuza în interiorul celulei toate substanțele active. Aici este de notat faptul că serurile folosite penetrează celula și nu rămân în spațiul inter-celular, cum se întâmplă în majoritatea procedurilor estetice.

Care sunt principalele beneficii ale HydraFacialului

Acest tratament îmbunătățește aspectul și sănătatea tenului tău în multe moduri: un ten mai hidratat, mai luminos și mai curat. În plus. acesta îmbunătățește semnele îmbătrânirii. Tratamentul reduce liniile fine și ridurile, crește fermitatea, uniformizează culoarea și textura și contribuie la reducerea porilor măriți.

Ce înseamnă Hydrafacial și cui îi este destinat?

Care sunt efectele secundare ale HydraFacial-ului?

Unul dintre motivele pentru care acest tratament este atât de îndrăgit este faptul că efectele secundare sunt minime, aproape inexistente.  Nu este necesar repausul după tratament. Poate apărea o mică roșeață la pielea sensibilă, dar aceasta dispare de la sine într-o oră după tratament.

Cine poate să urmeze acest tratament?

Toată lumea! Una dintre marile atracții ale acestui tratament este că el poate fie efectuat de către oricine și la orice vârstă. O categorie de persoane care ar trebui totuși să evite acest tratament sunt cele cu acnee active și cu rozacee/cuperoză inflamatorii

Cât de des ar trebuie să recurg la acest tratament?

Deși pielea va arăta fină și strălucitoare după acest tratament, HydraFacial nu este o soluție rapidă. El este menit, ca orice tratament non-invaziv, să îmbunătățească pielea în timp. De remarcat este faptul că efectele sale durează mai mult decât ale oricărui tip de tratament facial de curățare/hidratare.  Pentru rezultate maxime, specialiștii recomandă efectuarea unui tratament la fiecare 4-6 săptămâni. 

Este personalizabil HydraFacial-ul?

Specialistul care se ocupă de tenul tău va evalua care sunt cele mai bune soluții pentru tratarea nevoilor tale. De asemenea, de reținut este faptul că parametrii acestui tratament sunt ajustați în funcție de fiecare tip de ten, afecțiune și necesitate

Dragelor, o notă personală: îmbătrânirea tenului poate fi întârziată prin mai multe moduri. Dintre acestea cele mai importante sunt: protecția solară, curățarea și hidratarea. Pe prima trebuie să o faceți voi dacă înțelegeți cu adevărat efectele soarelui asupra pielii. De celelalte două ne ocupăm noi; exfolierea și curățarea lunară sunt super importante fiindcă astfel eliberăm calea celulelor noi să iasă la suprafață. Hidratarea? Fără apă nimic nu trăiește, iar pielea este ultimul organ la care ajunge apa pe care o bem noi. În plus, hidratarea trebuie să fie realizată în toate adâncimile tenului, dar dacă stratul superior e congestionat celulele din profunzime nu pot fi hidratate și vitaminizate.

Dacă simți că vrei să afli și mai multe detalii despre acest tratament citește și articolul HydraFacial - pas cu pas

Copyright © - 2024 mozaskin.ro