Orar: Luni - Vineri: 08:00-20:00, Sâmbată: 09:00-17:00, Duminică: La cerere
slider image
slider image

 

Echipamentele noastre

Într-o piață în care 90% din echipamente sunt de tip replică, Clinica Moza Skin și-a dorit să nu facă rabat de la calitate și să aleagă numai aparate originale, indiferent de costurile financiare ale acestora. Flota noastră este alcătuită doar din echipamente autentice, de estetică medicală, cu aprobare FDA și CE Medical. Ce înseamnă acest lucru pentru tine? În primul rând – siguranța tuturor procedurilor: aceste echipamente sunt folosite și de către medici, iar tehnologia înglobată în acestea este de cea mai înaltă calitate. În al doilea rând, eficiența terapiilor realizate cu aceste echipamente a fost dovedită științific, prin date cuantificabile și măsurabile. Dacă dorești să afli mai multe despre echipamentele clinicii noastre ele pot fi găsite cu ușurință după numele producătorilor lor: BTL Aesthetics și Eunsung Global.

 

Creatori de frumos și natural

Cu o grijă necontenită pentru nevoile celor care ne trec pragul, cu entuziasm și cu atenție la cele mai mici detalii, suntem mari fani ai frumuseții naturale, armonioase. Misiunea noastră este să îți oferim rezultate reale și de durată . Scopul nostru este să îți îmbunătățim aspectul pielii cu 50%; acest lucru înseamnă cu 50% mai multă apreciere și încredere în propria persoană. Ne diferențiem prin faptul că echipamentele noastre sunt originale și am ales drumul acesta fiindcă vrem să nu ne asumăm niciun risc asupra sănătății tale! Echipa noastră de specialiști este setată pe evoluție continuă, iar acest lucru face din Moza Skin un loc unde clienții revin mereu și mereu cu încredere și siguranța că timpul lor este bine valorificat. Așteptăm să intri și tu în universul Moza!

 

 

Motivația noastră

Primitoare, grijulii, de încredere și pline de empatie, ne concentrăm toată energia spre motivația noastră: încrederea în cunoștințele și protocoalele noastre, special create de către medici, protocoale care desăvârșesc calitatea echipamentelor și profesionalismul echipei. Suntem o echipă energică, ne angajăm deschis în tratarea, respectarea și îngrijirea fiecărui client în parte, pe care îl apreciem pentru unicitatea lui. Cu o atenție permanentă la detalii și nevoile celor care ne calcă pragul, oferim servicii impecabile și răspundem tuturor cerințelor cu promptitudine și profesionalism. Ne lăsăm conduși de pasiunea pentru frumusețea naturală și suntem ghidați de grijă și atenție deplină pentru fiecare client. Avem curajul să punem calitatea și satisfacerea oaspeților noștri mai presus de costuri.

 

Locul tău preferat

Suntem devotați țelului nostru: să îți oferim o experiență memorabilă, care să facă din Moza Skin locul tău preferat, locul în care să te simți frumoasă, valoroasă și răsfățată. Definit prin eleganță și rafinament, centrul nostru de estetică este localizat în Centru și este recunoscut pentru exigențele înalte pe care le îndeplinim în: tratarea celulitei, epilarea definitivă și îngrijirea tenului. Suntem mari fani ai frumuseții naturale, armonioase și ne conectăm cu tandrețe la nevoile fiecărui client în parte. Căutăm zi de zi să ne autodepășim fiindcă împlinirea noastră cea mai mare este să îți arătăm că poți să fii mândră de aspectul tău fizic. Tot ce facem noi este pentru ca tu să te simți mai bine cu corpul tău, dar să îți păstrezi farmecul personal.

 

Copyright © - 2024 mozaskin.ro