slider image
slider image

 

Hydrafacial

Hydrafacial-ul este lider mondial în tratamente faciale fiindcă rezolvă cele mai comune probleme ale tenului. Este unic fiindcă înglobează trei proceduri într-o singură ședință de tratament, oferind curățare și hidratare intensive.

Acest tratament este pentru tine dacă prețuiești igiena și îngrijirea tenului tău!

 

Vezi pagina serviciului

 

Criolipoliza

Descoperă și tu cea mai eficientă metodă de a slăbi localizat – doar de pe acele zone care te deranjează! Folosind o tehnologie ultra-performantă, Criolipoliza îngheață adipocitele până la -10 grade Celsius, împiedicând refacerea lor și oferind rezultate de durată.
Acest tratament este pentru tine dacă ai câțiva centimetri în plus pe care nu ai reușit să îi elimini prin sport și dietă!

 

Vezi pagina serviciului

 

Epilare definitiva laser

Fiecare corp are unicitatea lui. De aceea noi îți punem la dispoziție două tehnologii diferite pentru epilarea definitivă: Laser și SPL. La Moza Skin vei găsi doar echipamente din gama medicală; astfel, înlături orice risc asupra sănătății tale și te bucuri de eficiență maximă!
Acest tratament este pentru tine dacă îți dorești să înlături părul nedorit de pe coro, dar nu ești dispusă să îți asumi niciun risc!

 

Vezi pagina serviciului

 

Tratarea celulitei

Ca femei, o sursă importantă a stării de bine vine din aspectul corpului nostru. Celulita poate fi cauzată de grăsimea localizată sau de retenția de lichide și toxine. Haide la o evaluare gratuită să vedem care e cea mai bună soluție pentru tine! Îți oferim doar terapii 100% non-invazive de stimulare a producției de colagen și elastină, cu efecte garantate care durează până la 2 ani

 

Vezi pagina serviciului

 

Remodelare corporală

Fiecare femeie are un aspect care o deranjează la propriul corp. Care e al tău? Remodelarea corporală se referă la acele mici ajustări pe care simți nevoia să le faci pentru a te simți mai bine cu corpul tău: subțiere brațe, tonifiere abdomen, reducere grăsime de pe coapsele interioare; în esență, terapiile pot fi aplicate oricărei zone și rezolvă probleme precum grăsime în exces, piele flască, lipsă de tonus etc

 

Vezi pagina serviciului

 

Rejuvenare facială

După vârsta de 20 de ani corpul nostru produce tot mai puțin colagen și elastină; astfel încep să apară primele riduri, flaciditate sau piele subțiată pe ten. Echipamentul medical Exilis oferă un tratament non-invaziv și nedureros de refacere a fibroblaștilor din țesut, redând aspectul tânăr tenului tău. Șterge ani de pe chipul tău printr-un tratament dovedit clinic și științific! 

 

Vezi pagina serviciului

 

Microneedling


Terapia Microneedling este cea mai avansată tehnologie care are ca scop rejuvenarea și refacerea tenului. Dispozitivul cu micro-ace stimulează producția de colagen și elastină, două dintre cele mai importante elemente în menținerea aspectului tânăr și strălucitor al tenului. Colagenul și elastina trimit apoi celulelor impulsul de a se auto-regenera.

Atinge un ten perfect fără make-up printr-o tehnică minim invazivă nedureroasă!

Vezi pagina serviciului

 

Drenaj limfatic

Sistemul limfatic este responsabil pentru eliminarea toxinelor din organism. Drenajul limfatic este cea mai bună metodă de tratare a sindromului de picioare grele, retenția de apă. În medicina estetică drenajul limfatic este un element de bază, o metodă relaxantă de slăbire, de tratare a celulitei, a sindromului de picioare grele și detoxifiere. Dacă ești în căutarea unei terapii de tratare a celulitei, drenajul limfatic Lymphastim este ceea ce ai nevoie!

 

Vezi pagina serviciului

Copyright © - 2023 mozaskin.ro