Orar: Luni - Vineri: 08:00-20:00, Sâmbată: 09:00-17:00, Duminică: La cerere

Când rezultatele întârzie să apară

Din ce în ce mai des vin la noi în clinică clienți nemulțumiți de protocoalele de Epilare Definitivă realizate în diverse saloane. Află din acest articol care sunt principalii factori ai unui insucces în Epilarea Definitivă

Când rezultatele întârzie să apară

Toată lumea a auzit deja de ea, dar încă nu se cunosc câteva informații “din culise”. Ți le împărtășim fiindcă noi credem că este important să cunoști cât mai multe lucruri despre procedurile la care apelezi.

            În primul rând, trebuie să știi că rezultatele pe care tu le observi fluctuează pe parcursul acelui an cât durează un protocol corect și complet de Epilare Definitivă. Acest lucru înseamnă că vor exista perioade când vei observa reduceri mari de pilozitate și perioade când ți se va părea că procesul tău de Epilare Definitivă este în regresie. Acest lucru se datorează faptului că firele de păr au perioade diferite de creștere, perioade în care sunt mai active și perioade în care creșterea stagnează. Din acest motiv sunt necesare mai multe ședințe de Epilare Definitivă și nu este suficientă o singură ședință – fiindcă este nevoie să acționăm asupra rădăcinilor doar în perioadele în care acestea sunt în faza activă de creștere, și au fir de păr la suprafața pielii.

            Există totuși și situații în care sunt necesare cu 2-3 ședințe în plus față de protocolul standard. Îți spunem mai jos despre acestea, în caz că te încadrezi la vreuna dintre ele să știi la ce să te aștepți.

            În primul rând, orice dezechilibru hormonal influențează rezultatele Epilării Definitive. Acest lucru se datorează faptului că ritmul de creștere a firelor de păr este influențat în mod direct de profilul hormonal, deci orice dezechilibru apărut pe acest palier determină o creștere mai intensă a firelor de păr și va necesita un număr mai mare de ședințe pentru a distruge toate rădăcinile. Astfel, dacă faci tratament pentru glanda tiroidă sau pentru ovare polichistice vei putea avea nevoie de câteva ședințe în plus ca să ajungi la rezultatele pe care ți le dorești. Mai mult, chiar și anticoncepționalele pot determina nevoia unui număr mai mare de ședințe fiindcă și acelea reprezintă tot o dozare hormonală.

            Un alt factor care influențează protocolul tău de Epilare Definitivă este culoarea firului tău de păr. Orice echipament de Epilare Definitivă țintește melanina din firul de păr, adică pigmentul acestuia. Cu cât firul de păr este mai deschis la culoare, deci are mai puțin pigment, cu atât tu vei avea nevoie de mai multe ședințe de Epilare Definitivă.

            În al treilea rând, la rezultatele tale finale contribuie și gradul tău de suportabilitate. Rădăcinile firelor de păr se distrug la o temperatură de 75-80 grade, deci este necesară o anumită energie pentru a aduce această cantitate de căldură sub piele; dacă ai toleranță scăzută la durere, atunci va putea fi necesar să îți faci cu câteva ședințe în plus. Trebuie să știi că la acest capitol intervine și performanța echipamentul la care îți faci procedurile. Dacă acesta are încorporat un sistem avansat de răcire, atunci gradul de durere resimțit poate fi mult diminuat.

            Ce mai trebuie să știi despre modul în care te bucuri de rezultatele tale de Epilare Definitivă este că este foarte important să respecți intervalele fixe dintre ședințe. Numărul de ședințe de care vei avea nevoie variază mult, respectiv între 6 și 14, dar intervalul dintre acestea este stabilit în funcție de ritmul de creștere și fazele de creștere.

            Vino la o ședință de testare gratuită și vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru un protoco reușit de Epilare Definitivă.

Copyright © - 2024 mozaskin.ro