Orar: Luni - Vineri: 08:00-20:00, Sâmbată: 09:00-17:00, Duminică: La cerere

Criolipoliza - de la A la -10 grade Celsius

La nivel mondial Criolipoliza este cea mai eficientă procedură de reducere a circumfeinței

Criolipoliza - de la A la -10 grade Celsius

Criolipoliza este o metodă de slăbire localizată și de reconturare a corpului aprobată FDA.Ca și procedură, criolipoliza a fost aprobată ca tehnologie sigură pentru uz public în SUA, în 2010. Ea are cele mai rapide rezultate în reducerea în centimetri a circumferinței și este complet non-invazivă. Astfel, cu o singură ședință se pot pierde până la 8 cm din talie sau coapse.

Procedura presupune înghețarea celulelor adipoase în exces, care sunt apoi eliminate în mod natural din organism, prin intermediul metabolismului. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere sau perioade de recuperare. 

Care este principiul Criolipolizei?

Procedura de criolipoliză presupune distrugerea grăsimii (lipoliza) prin înghețare (crio). Întregul concept se bazează defapt pe faptul că grăsimea are o sensibilitate crescută la îngheț față de piele. Prin urmare ea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea, astfel că este posibilă criogenarea țesutului adipos fără afectarea dermului. În plus, în timpul procedurii se folosesc niște pad-uri anti-îngheț care sunt foarte importante în protejarea pielii și, de aceea, noi le-am ales pe cele mai calitative.

Astfel, se folosește un aplicator cu vacuum încorporat care aduce țesutul adipos din zona respectivă la o temperatură de până la -10 grade, eliminând asftel celulele adipoase, fără a afecta în vreun fel pielea sau mușchii. Ulterior, celulele grase sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine.

Avantajul principal al acestei metode de slăbire localizată este reducerea cea mai spectaculoasă în centimetri, respectiv 25-40% într-o singură ședință, iar aceste rezultate sunt vizibile la 3 săptămâni de la prima ședință.

Un alt avantaj notabil este faptul că, aceste adipocite, odată distruse, nu se mai refac. Acest lucru este posibil deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat în perioada maturității, ele se reproduc numeric doar în perioada copilăriei; la maturitate ele cresc doar în volum, nu și numeric. Astfel, odată distruse, la adulți celulele adipoase nu se mai refac.

Ce se întâmplă în timpul procedurii?

În primul rând specialiștii Moza Skin vor identifica zona care urmează a fi tratată. Ei vor acoperi zona respectivă cu o membrană impregnată cu un gel anti-îngheț, care are rolul de a oferi protecție maximă pielii. Odată aplicat, cupa va vacuuma înăuntru pliul de grăsime care urmează să fie tratat și îl va aduce la o temperatură de până la -10 grade Celsius. Pliul de grăsime îți va fi menținut la această temperatură pentru aproximativ o oră, o oră în care poți să citești o carte sau să te uiți la un film.

Criolipoliza este dureroasă?

Criolipoliza nu este o procedură dureroasă, dar, în funcție de sensibilitatea fiecărei persoane, poate exista un disconfort în primele minute. Apoi, organismul tău se obișnuiește cu senzația și te poți uita liniștită la un film, sau poți citi o carte. Specialiștii Moza Skin vor monitoriza constant starea ta de bine.

 

Copyright © - 2024 mozaskin.ro