Orar: Luni - Vineri: 08:00-20:00, Sâmbată: 09:00-17:00, Duminică: La cerere

Cum te influențează calitatea echipamentelor estetice?

Cum te influențează calitatea echipamentelor estetice?

Află din acest articol în ce mod te afectează procedurile efectuate cu echipamente de tip replică

În ultima vreme femeile au devenit din ce în ce mai preocupate de aspectul pielii lor. Femeia modernă acordă o atenție deosebită corpului ei, tenului ei și pielii ei. Saloanele care oferă servicii de îngrijire a pielii s-au înmulțit, iar acest lucru lasă o dilemă în urma lui. Eu ce salon să aleg?

Deși clinicile par a acorda un grad crescut de siguranță și încredere, prețurile lor sunt de multe ori nejustificate, iar mediul oficial și protocolar te reține de la a te simți confortabil.

 La polul opus se află saloanele cu servicii de înfrumusețare care au în dotare echipamente de tip replică, sau copii ale echipamentelor autentice. Acestea pot produce un efect nefast asupra sănătății tale, atât pe termen scurt, cât și pe termen mai lung. Aceste echipamente fiind produse cu buget redus, tehnologia care se regăsește în ele are foarte multe limite și ridică mai îndoieli asupra stării tale de sănătate. De exemplu, în cazul laserelor folosite la epilarea definitivă, precizia fasciculului de lumină care targetează rădăcina firului de păr este mult redusă, astfel încât acesta ajunge să afecteze și alte structuri din piele în afară de foliculul pilos.

Centrul Moza Skin este un loc în care vei găsi doar echipamente de estetică medicală - aprobate FDA- într-un mediu confortabil, care te va face să te simți bine în pielea ta și mândră de corpul tău!

Poza noua 14.04.2023

Copyright © - 2024 mozaskin.ro