Orar: Luni - Vineri: 08:00-20:00, Sâmbată: 09:00-17:00, Duminică: La cerere

Remodelarea corporală sau cum să te simți mai bine în pielea ta

Remodelarea corporală sau cum să te simți mai bine în pielea ta

          Suntem femei și o bună parte din buna dispoziție ne-o luăm din felul în care arătăm și modul în care ne simțim în corpul nostru. Ne-au trecut pragul peste 2000 de femei și noi încă nu am întâlnit niciuna care să nu vrea să modifice una-alta la propriul corp. Defapt, despre asta este vorba atunci când pomenim de remodelare corporală – mici ajustări pe care le putem face corpului nostru pentru a ne simți mai bine în propria piele, mai frumoase, și mai valoroase.

Care e acel lucru pe care ai vrea să îl schimbi tu la corpul tău?

            Cel puțin o dată în viață, fiecare dintre noi se confruntă cu grăsimea inestetică, care se încăpățânează să rămână pe abdomen, șolduri, coapse etc. Majoritatea dintre noi încercăm inițial să scăpăm de ea pe cale naturală. Dar ce te faci atunci când nu ai timp de sport și dieta nu este o soluție potrivită pentru tine? Fiecare corp este diferit și este perfect normal ca pentru unii dintre noi aceste tehnici să nu funcționeze. Si acesta este unul dintre momentele când este nevoie să apelăm la ajutor de specialitate.

Metode clasice sau moderne?

            Metoda clasică de a scăpa de grăsimea inestetică este liposucția. Aceasta însă este o procedură invazivă, dureroasă și cu timpi mari de recuperare. Mai nou au apărut soluții non-invazive la aceste mici provocări. Liposucția a început deja să piardă teren în fața acestor tratamente; din ce în ce mai mult ni se pare nepotrivit să apelăm la bisturiu pentru doar câțiva centimetri în plus.

            Poate ai fost mereu o persoană slăbuță și grăsimea nu a fost niciodată o problemă pentru tine. Poate că sarcina și-a lăsat amprenta asupra ta și ai început să te confrunți cu celulita și cu pielea flască de pe abdomen. Să știi că și pentru aceste situații există soluții care dau rezultate dovedite clinic și științific. Cerul este limita!

Care sunt principalii factori pe care trebuie să îi iei în considerare când alegi cel mai potrivit tratament pentru tine?

            Desigur, primul lucru care ne apare în minte atunci când ne gândim să ne facem o procedură de estetică este durerea; că deh, vorba aceea din bătrâni ”dacă vrei să fii frumoasă, atunci rabdă!”. Dar durerea nu mai este la modă! Acum putem să obținem rezultate frumoase fără să fim nevoite să suferim înainte. Acesta este cel mai mare succes al evoluției tehnologiei estetice: terapii relaxante, la care mergem cu plăcere și abia așteptăm să ne întoarcem.

            Un alt factor pe care trebuie să îl luăm în considerare este siguranța procedurii -nu îmi face rău corpului dacă apelez la vreuna din aceste proceduri? Trebuie să știi că, fiind un domeniu în creștere, au apărut tot mai multe copii ale echipamentelor originale. Într-adevăr, un buget redus alocat componentelor unui echipament nu poate asigura același grad de siguranță precum tehnologia medicală.

             Când am spus că cerul este limita, nu am glumit! Am dotat centrul nostru cu o gamă largă de echipamente, care să satisfacă cât mai multe nevoi și dorințe. Îți prezentăm mai jos tipurile de tratamente pe care le poți efectua la Moza SkinRemodelarea corporală sau cum să te simți mai bine în pielea ta

1.     Criolipoliza Coolshaping – aceasta este cea mai eficientă și populară metodă de reducere a circumferinței. Reușim să facem acest lucru prin înghețarea adipocitelor la -10 grade Celsius. Deși este o procedură non-invazivă, persoanele cu o sensibilitate mai ridicată pot simți un disconfort în primele 3-4 minute. Într-o singură ședință de criolipoliză se pot distruge între 20 și 40 % din adipocitele prezente pe acea zonă, sau echivalentul a 7-8 cm. Adipocitele astfel înghețate sunt apoi eliminate în mod natural din organism pe calea sistemului limfatic. Întregul concept se bazează pe faptul că grăsimea are o sensibilitate crescută la îngheț față de piele. Prin urmare ea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea, astfel că este posibilă criogenarea țesutului adipos fără afectarea dermului. Un avantaj al acestei proceduri este faptul că este necesar un număr redus de ședințe – un protocol cuprinde 3 ședințe, realizate la interval de 45 de zile între ele. Rezultatul final se va vedea la 2 luni de la terminarea protocolului, ceea ce însemnă că vei avea de așteptat aproximativ 5 luni pentru a te bucura de efectele criolipolizei.

2.     Exilis by BTL Aesthetics – terapiile cu Exilis sunt probabil cele mai îndrăgite, fiindcă sunt complet relaxante. Echipamentul are o mare versatilitate, astfel încât pot fi adresate atât probleme legate de grăsime localizată, cât și afecțiuni ale pielii precum celulita și pielea flască. Principiul prin care funcționează este radiofrecvența de mare putere care atacă celulele de grăsime și le dizolvă prin căldură. Acesta este singurul echipament care poate acționa până la 2,5 cm în profunzimea țesutului, topind grăsimea prezentă aici. De reținut este faptul că astfel distruse, adipocitele nu se mai refac. Astfel, prin această terapie pot fi subțiate coapsele, brațele, abdomenul sau gambele. Recomandăm pachetele de 8 ședințe, realizate la intervale de 7-10 zile între ele.

       Exilis este ideal și pentru tratarea imperfecțiunilor pielii. El tratează celulita de grad 1, 2, 3 sau 4 și pielea flască. Tehnologia care face posibil acest lucru presupune emiterea simultană atât a undelor de radiofrecvență, cât și a ultrasunetelor. Acestea două trimit impulsuri corpului de a porni un proces natural de regenerare și refacere a colagenului și a elastinei. Rezultatele se văd și imediat după procedură, dar ele continuă să se îmbunătățească timp de 3 luni de la terminarea protocolului – acesta este intervalul de timp de care corpul nostru are nevoie pentru a reface structurile pielii. Pentru tratarea unui grad de celulită este necesar un protocol de 8 ședințe, a câte 60 de minute fiecare.

3.     X-Wave by BTL Aesthetics este un echipament pe bază de unde acustice care creează un strat nou de colagen. Acest strat nou format este unul mai gros, mai ferm și mai accentuat. Tehnologia prin care el reușește să facă acest lucru presupune emiterea de vibrații în corp, care îmbunătățesc fluxul sangvin prin creșterea de capilare noi și a microcirculației. Acest echipament este foarte apreciat la nivel mondial fiindcă beneficiază rezultate dovedite clinic și științific. Efectele se văd imediat după procedură: o piele fermă, mai elastică, mai netedă, cu un aspect îmbunătățit considerabil.

Vibrațiile generate de X-Wave elimină celulita prin permeabilizarea celulelor grase, care ajung astfel mai ușor în sistemul limfatic pentru a fi eliminate în mod natural din organism. În același timp, undele acustice stimulează micro-circulația sangvină din zona tratată, creând astfel vase și capilare noi, care transportă astfel mai mult oxigen și substanțe nutritive; în acest fel pielea capătă un aspect mai tânăr, mai neted; efectele sunt și pe termen lung fiindcă un flux sangvin mai accelerat stimulează distrugerea lipidelor, în vreme ce unul lent ar determina stocarea grăsimilor.

         Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm terapiile combinate Exilis și X-Wave; sinergia dintre cele două potențează efectele fiecăreia dintre ele

4.     Drenajul limfatic: orice procedură de remodelare corporală depinde mult de modul de funcționare al sistemului limfatic, fiindcă acesta este calea de eliminare a reziduurilor stagnante. O bună funcționare a sistemului limfatic este asigurată de o hidratare optimă și activitate fizică. Sau, dacă aceste două opțiuni nu sunt la îndemâna ta, poți să apelezi la echipamentul BTL Lymphastim – cel mai eficient sistem de drenaj limfatic. Prin acțiunea acestuia se asigură o funcționare optimă a sistemului limfatic, care dislocă adipocitele blocate și le elimină din organism prin urină sau transpirație.

Spre final, când îți dorești o piele perfect întinsă, fără aspectul de coajă de portocală, când îți dorești proporții armonioase indiferent de moștenirea genetică, vino la Moza Skin!

Copyright © - 2024 mozaskin.ro