Orar: Luni - Vineri: 08:00-20:00, Sâmbată: 09:00-17:00, Duminică: La cerere

Uită de riduri, scapă de îndoieli

4 proceduri de Rejuvenare Facială non-invazive pentru a șterge ani de pe chipul tău

Uită de riduri, scapă de îndoieli

De la vârsta de 20 de ani organismul nostru începe să producă din ce în ce mai puțin colagen; acest lucru duce la apariția ridurilor. În mod similar, diminuarea cantității de elastină din corp are ca rezultat laxitatea pielii și efectul de piele lăsată
Indiferent cu care din cele două te confrunți trebuie să știi că acestea au soluții. În ultimii ani încrederea în tratamentele estetice non-invazive a crescut și continuă să crească, iar acest lucru se datorează evoluției tehnologiei și rezultatelor uimitoare care pot fi obținute pe cale non-invazivă și nedureroasă. Acest gen de terapii îți păstrează frumusețea naturală și trăsăturile feței, dar estompează efectul îmbătrânirii asupra tenului tău


La Moza Skin dispunem de 4 terapii care te vor ajuta să reduci ridurile și semnele îmbătrânirii de pe chipul tău. Trebuie să îți spunem dinainte că, la orice procedură ai apela, e nevoie de un protocol complet pentru a putea înregistra efecte notabile.
Înainte de orice protocol de rejuvenare facială este esențial să pregătim tenul înainte; această etapă sporește eficiența protocolului fiindcă îmbunătățește capacitatea de răspuns al pielii. Astfel, primul pas este întotdeauna un Hydrafacial - o igienizare a tenului și o permeabilizare a țesutului. Acest tratament cuprinde o exfoliere a celulelor moarte de la suprafața pielii - Microdermabraziunea, urmată de un peeling blând, o hidratare și o curățare a profunzimii țesutului - Hidradermabraziunea. Al treilea pas - Mezoterapia virtuală, are rolul de a deschide temporar bariera celulară a pielii pentru a permite substanței active să ajungă în interiorul celulei, și să nu rămână blocată în spațiul intercelular, așa cum se întâmplă în cazul majorității tratamentelor faciale.

Uită de riduri, scapă de îndoieli
Rejuvenarea cu Exilis Elite
O terapie foarte îndrăgită la nivel mondial și de care dispunem și noi este Exilis Elite. Tratamentele cu acest echipament s-au răspândit rapid în ultimii ani fiindcă se obțin rezultate frumoase printr-un mod nedureros și complet relaxant. Tehnologia utilizată de acest echipament este ultra performantă și se deosebește de orice alt echipament fiindcă reușește să livreze simultan două unde diferite: radiofrecvența și ultrasunetele. Este calea aleasă de doctori esteticieni din întreaga lume când vine vorba de a rejuvena non-invaziv. Terapia de rejuvenare Exilis este prezentă preponderent în clinicile de estetică medicală, pentru că este un tratament revoluționar, un tratament exclusivist care se situează la alte standarde decât terapiile obișnuite. BTL EXILIS îndeplinește standarde stricte de siguranță. Sistemul de control al fluxului de energie încorporat asigură furnizarea cantității exacte de energie în timpul tratamentului. Răcirea integrată permite direcționarea căldurii către adâncimea corectă a pielii, pentru a obține rezultatele dorite, menținând totodată confortul pacientului.
Protocolul recomandat cuprinde 8 ședințe realizate la intervale de 10-14 zile. Efectul îl vei vedea imediat după procedură, însă efectul maxim apare la 90 de zile post tratament - perioadă de timp necesară organismului pentru a reface complet fibrele de colagen și elastină.
Și, fiindcă auzim tot mai mult de termenul ”foto-îmbătrânire”, la Moza Skin dispunem și de tratamentul acesteia: foto-rejuvenarea SPL. Acesta este realizată cu ajutorul echipamentului Exilite, de la cel mai mare producator de aparatură medicală din Europa - BTL Aesthetics. Fotorejuvenarea foloseste o tehnica unică - terapia cu lumină intens pulsată pentru a trata imperfecțiunile pielii. Prin aceasta se luminează puternic diferite zone ale pielii; această lumină încălzește colagenul de sub piele, încurajând corpul să producă mai multă proteină de acest tip. Producția sporită de colagen umple liniile fine sau ridurile de pe față. Se recomandă un protocol de 8 ședințe realizate la intervale de 2-3 săptămâni. Efectul se vede imediat după ședință, însă efectul maxim apare la 90 de zile după, perioada de timp necesară pentru refacerea completă a fibroblaștilor.

Microneedling-ul, – denumit și mezoterapie fracționată sau dermapen– este o procedură minim invazivă prin care, cu ajutorul unui dispozitiv cu micro-ace, reușim să penetrăm stratul exterior al pielii și să transportăm, până la nivelul dermului, agenții activi. Scopul principal al procedurii este de stimulare a sintezei fibrelor de colagen și de elastină de la nivelul pielii. Astfel, pielea noastră va produce fibre noi de colagen și de elastină, unele mai tinere și mai elastice. Dispozitivul utilizat – Dermapenul – este unul automat, are formă de stilou și dispune la vârf 12 micro-ace, care vor penetra epidermul și dermul în mod controlat , fără a produce efecte adverse. Adâncimea de perforare poate fi între 0,5 și 2,5 mm, specialiștii Moza Skin vor stabili care este cea optimă pentru tine. Dermapenul execută mii de micro-perforații în mesoderm, având un efect puternic de rejuvenare a fibrelor de colagen și de elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea agenților activi în straturile profunde ale pielii prin canalele astfel create.

Chiar dacă gravitația nu lucrează mereu în favoarea noastră, tu rămâi mereu frumoasă și îngrijită!

Copyright © - 2024 mozaskin.ro